Verktygstillverkning Jönköping

Letar du efter verktygstillverkning i Jönköping?

LS-Verktyg är verktygsmakaren för dig som söker verktygstillverkning av hög kvalitet i Borås. Vi utför en mängd olika verktygstillverkningar med allt från press,- stans-, och klippverktyg till block,- och komplettverktyg. Utefter dina unika önskemål tillhandahåller vi verktygstillverkning i Borås. Vi har många års erfarenhet inom verktygstillverkning och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Vår flexibilitet gör att vi kan ställa om i produktionen för snabba ledtider. 

Såhär ser tillverkningsprocessen ut

Efter att vi har fått in en förfrågan och ritningsunderlag träffas vi för ett första möte. Där går vi igenom underlaget tillsammans med dig för att diskutera fram den bästa lösningen för ditt specifika ändamål. Därefter tar vi fram en offert tillsammans med en enklare skiss som du får ta del av. När skissen har godkänts av dig påbörjas produktionen. För att konstruera verktyget använder vi oss av SolidWorks som är ett CAD-program för att arbeta fram 3D-modeller. Själva tillverkningen av verktyget utförs i vår maskinpark. LS-Verktyg utför verktygstillverkning i Jönköping och kommer ut till ditt företag när det är dags för provkörning där vi säkerställer att funktionen fungerar som den ska i den avsedda processen.

Om oss

LS-Verktyg har tillverkat verktyg i närmare 40 år. Företaget grundades av Lennart Ström 1983 och håller till strax utanför Jönköping, på Torsviks östra industriområde. Företaget har genomgått ett generationsskifte och ägs idag av Daniel Ström. Han driver verksamheten tillsammans med Niklas och Klas Johansson. Varje dag producerar och levererar vi verktyg till företag, runt om och i Jönköping. Vi är verktygsmakare i grunden men arbetar även med automation, prototyper och legotillverkning. Söker du verktygstillverkning i Jönköping? Välkommen att kontakta oss redan idag!

 

VILL DU VETA MER?