Om oss

1983 grundas LS-Verktyg av Lennart Ström. Men historien börjar långt innan dess..

Steget in i arbetslivet började som lärling på Norrahammars Bruk i Jönköping. Under sin lärlingsperiod arbetade han inte mindre än på verktygsavdelningen. Efter sin tid som lärling gick Lennart Ström vidare till ett annat lokalt företag. Det var där fröet om att starta eget började gro på riktigt. 

1983 var året då han tog steget och grundade företaget LS-Verktyg. Nio år senare, närmare bestämt 1992, flyttade verksamheten in i nybyggda lokaler på Torsviks östra industriområde, strax utanför Jönköping. Efter ytterligare två år började Daniel Ström arbeta inom företaget, det blev då ett äkta familjeföretag! 

Idag är vi framme vid 2020 och du finner oss fortfarande i lokalerna vid Torsvik. Men efter nästan 40 år vid rodret har Lennart valt att ta ett steg tillbaka och släppa fram nästa generation. För idag drivs LS-Verktyg av Daniel tillsammans med sina anställda, bröderna Niklas och Klas Johansson. Tillsammans arbetar vi dagligen för att producera och leverera verktyg åt de lokala företagen, runt om och i Jönköping. 

Det är genom vårt sammansvetsade team likt en familj som vi driver företaget framåt. Flexibilitet tillsammans med effektivitet har gjort att vi snabbt kan ställa om i produktionen för att säkerställa att allt levereras inom den utsatta tidsramen. För oss är det viktigt att du som kund känner dig som en del av vårt team och känner trygghet genom hela arbetet. För tillsammans skapar vi kvalitetsverktyg!

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?