Prototyper tillverkning Jönköping

Behöver du tillverkning av prototyper i Jönköping

LS-Verktyg tillverkar prototyper på uppdrag från dig i Jönköping. Hos oss på LS-Verktyg är du välkommen med dina tankar och idéer som du vill göra verklighet av. Utefter dina specifika behov och önskemål hjälper vi dig i Borås med tillverkning av prototyper i olika material. I vår Ultimaker2 tar vi fram 3D printade plastdetaljer. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig med tillverkning av prototyper i Jönköping. 

Några av våra kunder och samarbetspartners

Vi sätter alltid dig som kund i fokus med ett tätt samarbete för att vi på bästa sätt ska kunna uppfylla de önskemål och behov som du har. LS-Verktyg strävar efter att möta dina behov med ett flexibelt tillvägagångssätt. Vår flexibilitet gör att vi kan ställa om i produktionen för snabba ledtider. Husqvarna, Itab, Alten och ABB är några av de kunder som vi på LS-Verktyg har haft äran att samarbeta med.

Referens från ABB Robotics:

”ABB önskar mer samarbete med sina leverantörer än kund / leverantör förhållande. Vi gillar att kunna diskutera bästa tillverkningsmetod och mest prisvärd bearbetning av våra produkter tillsammans med leverantören för att skapa en win-win situation. Detta tycker vi LS-Verktyg uppfyller tillsammans med en hög servicegrad där snabba leveranstider och ett högt kundfokus alltid är prioriterat.”

Om oss

LS-Verktyg har tillverkat verktyg i närmare 40 år. Företaget grundades av Lennart Ström 1983 och håller till strax utanför Jönköping, på Torsviks östra industriområde. Företaget har genomgått ett generationsskifte och idag ägs verksamheten av Daniel Ström. LS-Verktyg drivs av Daniel tillsammans med Niklas och Klas Johansson. Varje dag producerar och levererar vi prototyper till företag, runt om och i Borås. Vi är verktygsmakare i grunden men och arbetar med även med prototyper, automation och legotillverkning. Söker du tillverkning av prototyper i Jönköping? Välkommen att kontakta oss redan idag!

 

VILL DU VETA MER?