Legotillverkning Borås

Letar du efter legotillverkning i Borås?

LS-Verktyg utför legotillverkning på uppdrag från dig i Borås. Det innebär att vi tillverkar produkter eller komponenter. Hos oss på LS-Verktyg är du välkommen med dina tankar och idéer som du vill göra verklighet av. Utefter dina specifika behov och önskemål hjälper vi dig att ta fram prototyper i olika material. I vår Ultimaker2 tar vi fram 3D printar. Det innebär att den prototyp vi utför baseras på din tidigare produkt. LS-Verktyg utför legotillverkning av såväl stora som små serier med allt från frästa, svarvade och trådgnistade. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig med legotillverkning i Borås. 

Några av våra kunder och samarbetspartners

För att vi på bästa sätt ska kunna uppfylla de önskemål och behov som du har, sätter vi alltid dig som kund i fokus. LS-Verktyg strävar efter att möta dina behov med ett flexibelt tillvägagångssätt. Vår flexibilitet gör att vi kan ställa om i produktionen för snabba ledtider. Husqvarna, Itab, Alten och ABB är några av våra kunder.

Referens från ABB Robotics:

”ABB önskar mer samarbete med sina leverantörer än kund / leverantör förhållande. Vi gillar att kunna diskutera bästa tillverkningsmetod och mest prisvärd bearbetning av våra produkter tillsammans med leverantören för att skapa en win-win situation. Detta tycker vi LS-Verktyg uppfyller tillsammans med en hög servicegrad där snabba leveranstider och ett högt kundfokus alltid är prioriterat.”

Om oss

LS-Verktyg har tillverkat verktyg i närmare 40 år. Företaget grundades av
Lennart Ström 1983 och håller till strax utanför Jönköping, på Torsviks östra industriområde. Företaget har genomgått ett generationsskifte och ägs av Daniel Ström som driver verksamheten tillsammans med Niklas och Klas Johansson. Vi utför legotillverkning varje dag till företag, runt om och i Borås. I grunden är vi verktygsmakare men vi arbetar även med automation, prototyper och legotillverkning. Söker du legotillverkning i Borås? Välkommen att kontakta oss redan idag!

 

 

VILL DU VETA MER?