Fixturer tillverkning Göteborg

Behöver du hjälp med tillverkning av fixturer i Göteborg?

LS-Verktyg producerar fixturer till svetsning, kontroll eller montering i Göteborg. Fixturer är en fästanordning och kontrollenhet som håller detaljer på plats under antingen bearbetning eller montering. Vi på LS-Verktyg strävar alltid efter att utföra ett kvalitativt arbete där du som kund ska få dina behov och önskemål tillgodosedda. Därför utför vi våra arbeten med noggrannhet och precision när vi utför tillverkning av fixturer i Göteborg. LS-Verktyg vill vara med och arbeta fram den bästa lösningen för dina unika behov och önskemål. 

Några av våra kunder och samarbetspartners

Vi sätter alltid dig som kund i fokus med ett tätt samarbete för att vi på bästa sätt ska kunna uppfylla de önskemål och behov som du har. LS-Verktyg strävar efter att möta dina behov med ett flexibelt tillvägagångssätt. Vår flexibilitet gör att vi kan ställa om i produktionen för snabba ledtider. Husqvarna, Itab, Alten och ABB är några av de kunder som vi på LS-Verktyg har haft äran att samarbeta med.

Referens från ABB Robotics:

”ABB önskar mer samarbete med sina leverantörer än kund / leverantör förhållande. Vi gillar att kunna diskutera bästa tillverkningsmetod och mest prisvärd bearbetning av våra produkter tillsammans med leverantören för att skapa en win-win situation. Detta tycker vi LS-Verktyg uppfyller tillsammans med en hög servicegrad där snabba leveranstider och ett högt kundfokus alltid är prioriterat.”

Om oss

LS-Verktyg har tillverkat verktyg i närmare 40 år. Företaget grundades av Lennart Ström 1983 och håller till strax utanför Jönköping, på Torsviks östra industriområde. Företaget har genomgått ett generationsskifte där ägaren Daniel Ström driver verksamheten tillsammans med Niklas och Klas Johansson. Varje dag tillverkar och levererar vi fixturer, runt om och i Göteborg. Vi är verktygsmakare i grunden men vi arbetar även med prototyper, automation och legotillverkning. Söker du tillverkning av fixturer i Göteborg? Välkommen att kontakta oss redan idag!

VILL DU VETA MER?