VÅRATJÄNSTER

Behöver du hjälp med fixturer, automation, verktygstillverkning eller legotillverkning? Vi på LS-Verktyg är verktygsmakaren som är med från start till slutfört arbete. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Om ossLs-verktyg

1983 var året då han tog steget och grundade företaget LS-Verktyg. Nio år senare, närmare bestämt 1992, flyttade verksamheten in i nybyggda lokaler på Torsviks östra industriområde, strax utanför Jönköping. Efter ytterligare två år började Daniel Ström arbeta inom företaget, det blev då ett äkta familjeföretag! 

Idag är vi framme vid 2020 och du finner oss fortfarande i lokalerna vid Torsvik. Men efter nästan 40 år vid rodret har Lennart valt att ta ett steg tillbaka och släppa fram nästa generation. För idag drivs LS-Verktyg av Daniel tillsammans med sina anställda, bröderna Niklas och Klas Johansson. Tillsammans arbetar vi dagligen för att producera och leverera verktyg åt de lokala företagen, runt om och i Jönköping. 

helmet

KUNDEN I FOKUS

Sätter kunden i fokus med ett tätt samarbete.

vertyg

VERKTYGSMAKARE

Verktygstillverkning av mindre verktyg, upp till en meter i längd, från konstruktion till färdigt verktyg.

kogg

STOR MASKINPARK

Vi är verktygsmakare i grunden men jobbar med automation, prototyper och legotillverkning.

tools

FLEXIBLA

Kan snabbt ställa om i produktionen för snabba ledtider. Flexibilitet!

REFERENSER

Här kan du ta del av ett urval av våra kunder och samarbetspartners.
Där vi utfört olika kvalitetsverktyg åt kunder!

Organisationersom vi sponsrar

Vi tror på framtiden. Därför är vi väldigt stolta över att vara sponsorer till ett flertal viktiga föreningar och projekt.